Print denne opskrift
Opskriftnavn:Kalkunruller med grønsagsris:
Personer / antal:4 personer
Billede:
Ingredienser:4 kalkunschnitzler          
2 spsk. hakket persille            
1 tsk. tørret basilikum
15 g smør              
salt og peber                      
------------
1 spsk. sennep
1 tsk.oregano
1 dl fløde
1 dl bouillon
             
Grønsagsris:

½ spsk. olie                  
½ hakket løg                  
100 g revne gulerødder
------
2 dl ris
3 dl vand                    
1 tsk. salt                    
Fremgangsmåde:1. Kalkunschnitzlerne rulles om krydderurterne.Sæt fast
med en kødpind.
2. Brun rullerne i smørret og drys salt og peber på.
3. Læg rullerne i et ildfast fad.
4. Kog panden af med fløde,vand og krydderier.
5. Hæld sovsen over rullerne.
6. Sæt fadet i ovnen ca. 20 min. ved 200 grader.

Grønsagsris:
1. Svits grønsagerne i olien.
2. Tilsæt resten og bring i kog.
3. Kog 12 min. og lad stå 12 min. på den slukkede plade.