Print denne opskrift
Opskriftnavn:Kalv i tunfiskesovs
Personer / antal:6 personer
Billede:
Ingredienser:Lage:
1 l tør hvidvin
2 stængler bladselleri i tern
1 gulerod i tern
1 hakket løg
1 hakket hvidløg
3 laurbærblade
salt og hele peberkorn
------
1 kg kalvekød klump eller tyksteg rullet med bånd

Sovs:
350 g mayonnaise
50 g kapers udblødes 10 min.
60 g finthakkede, syltede agurker
250 g afdryppet tun i olie
2 spsk. finthakket bredbladet persille

Pynt:
Kapers og hakket persille

Fremgangsmåde:1. Kødet koges i lagen ca. 1½ time.
2. Sovsen blendes til den er cremet.
3. Afkøl kødet og skær det i meget tynde skiver.
4. Anret det på et stort fad og hæld sovsen over.