Print denne opskrift
Opskriftnavn:Forårsruller à la Lilly
Personer / antal:ca. 25 stk.
Billede:
Ingredienser:1 spsk. olie
1 tsk. hakket ingefær
2 spsk. hakket forårsløg
250 g hakket kød (svinekød, kalkun, lam eller oksekød)
------
6 stk. kinesiske svampe i strimler
2 gulerødder i strimler
½ ds. bambusskud i strimler
------
¼ kinakål i strimler
------
1 tsk. sesamolie
1 tsk. sukker
1½ spsk. kinesisk soya
1 tsk. salt
------
1 spsk. kartoffelmel rørt med 2 spsk. koldt vand

1 pakke frossen forårsrulledej
Fremgangsmåde:1. Steg ingefær og forårsløg.
2. Tilsæt kødet og lad det stege 10 min.
3. Tilsæt svampe, bambusskud og gulerødder og lad retten koge 5 min.
4. Tilsæt kinakål efter 2 min. tilsættes soya, salt, sukker og sesamolie.
5. Lad fyldet stege 5 min. før det jævnes med kartoffelmel og vand.
6. Fyldet afkøles og pakkes ind i forårsrulledejen.
7. Steg rullerne til de er brune og sprøde på en pande.

NB! Steg evt. forårsrullerne i ovnen ved 200 grader til de er brune


Dejen kan købes færdig i en kinesisk butik, eller du kan bruge Filodej