Print denne opskrift
Opskriftnavn:Vol au vent med fyld
Personer / antal:4 personer
Billede:
Ingredienser:Vol au venten:
4 plader butterdej
Lidt æg til pensling

Fyldet:
200 g kogt kylling i terninger
½ finthakket løg
------
20 g smør
20 g mel
------
1 ds. hvide asparges
½ dl kaffefløde
--------
Salt og peber
Dild
Fremgangsmåde:Vol au venten:
1. Rul butterdejen lidt ud og udstik 8 cirkler.
2. Udstik 2 "låg" fra midten af 4 cirkler.

Nu har du 4 bunde, 4 ringe og 4 låg.

3. Pensl de 4 bunde med vand og læg ringene på.
4. Bag de otte dele i ovnen ca. 12 min. ved 200 grader.

Fyldet:
1. Svits løget i smørret.
2. Tilsæt melet og rør rundt.
3. Tilsæt væden fra aspargesdåsen lidt af gangen.
4. Når stuvningen er jævn tilsættes asparges og fløde.
5. Smag til med salt og peber.

Server fyldet i Vol au venten pyntet med dild