Print denne opskrift
Opskriftnavn:Kinasuppe (Suppe som hovedret)
Personer / antal:6 personer
Billede:
Ingredienser:1 kylling
2 l vand
------
Suppeurter:
1 porre
1 gulerod
1 løg
1/3 selleri
2 tsk. salt
4 peberkorn
------
30 g smør
2 spsk. karry
20 g mel
1 dl fløde
Citronsaft
------
Fyld:
3 dl kogte ris
1 rød peberfrugt i terninger
Fremgangsmåde:1. Skyl kyllingen, del den i 4 stykker og sæt den over i 2 liter koldt vand.
2. Bring den i kog og skum suppen med en hulske.
------
3. Tilsæt de hele rengjorte urter, salt og peber.
------
4. Kog suppen ca. 45 min.
5. Si suppen.
------
6. Smelt smørret i gryden og rør melet i.
7. Tilsæt 1 dl suppe under omrøring.
8. Tilsæt resten af suppen og fløde.
9. Smag til med salt, citronsaft og evt. mere karry.
------
10. Skær kyllingen i små strimler uden skind og ben.
11. Skær grønsagerne i små stykker.
12. Tilsæt alt fyldet sammen med kyllingestykkerne.

Suppe serveres meget varm.