Print denne opskrift
Opskriftnavn:Kinesisk gryderet (Chop suey)
Personer / antal:4 personer
Billede:
Ingredienser:400 g skært svinekød        
2 spk. olie
------
Salt og peber                        
2 dl bouillon            
------
2 fintsnittede porrer              
2 finthakkede løg
200 g Kinakål                                              
------
4 spsk. soja
2 spsk. maizena                      
------
1 dåse bambusskud
1 bakke bønnespirer


Fremgangsmåde:1. Kødet skæres i strimler.
2. Kødet svitses i olien.
------
3. Salt, peber og boullion tilsættes.
4. Kødet koger ca. 20 min.
------
5. Porrer, løg og fintsnittet kål tilsættes. Kog 3 min.
-----
6. Rør en jævning af soja og maizena. Kog 2 min.
7. Tilsæt bambusskud og bønnespirer og smag til.

Server retten med løse ris.