Print denne opskrift
Opskriftnavn:
Kinesisk gryderet (Chop suey)
Personer / antal:
4 personer
Billede:
Ingredienser:
400 g skært svinekød
2 spk. olie
------
Salt og peber
2 dl bouillon
------
2 fintsnittede porrer
2 finthakkede løg
200 g Kinakål
------
4 spsk. soja
2 spsk. maizena
------
1 dåse bambusskud
1 bakke bønnespirer
Fremgangsmåde:
1. Kødet skæres i strimler.
2. Kødet svitses i olien.
------
3. Salt, peber og boullion tilsættes.
4. Kødet koger ca. 20 min.
------
5. Porrer, løg og fintsnittet kål tilsættes. Kog 3 min.
-----
6. Rør en jævning af soja og maizena. Kog 2 min.
7. Tilsæt bambusskud og bønnespirer og smag til.
Server retten med løse ris.