Print denne opskrift
Opskriftnavn:
Boller i karry
Personer / antal:
4 personer
Billede:
Ingredienser:
Kødboller:
500 g hakket svinekød
1 dl mel
ca. 1½ dl mælk
2 æg
½ revet løg
2 tsk. salt
Peber
Karrysovs:
2 spk. revet løg
30 g smør
1 spsk. karry
3 spk. mel
ca. 7 dl kogevand fra kødbollerne
Fremgangsmåde:
1. Rør alt til farsen sammen med en håndmikser.
2. Bring 1 l vand og 2 tsk. salt i kog.
Brug en gryde med stor overflade.
2. Form bollerne med en spiseske og læg dem forsigtigt ned i det kogende vand.
Vandet skal koge meget lidt! Det må ikke bulderkoge.
3. Kog bollerne ca. 8 min.
Karrysovs:
1. Svits løg og karry i smørret.
2. Tilsæt melet og rør det sammen.
3. Tilsæt kogevand lidt af gangen.
Sovsen skal have en passende tykkelse.
Server med løse ris.