Print denne opskrift
Opskriftnavn:Porretærte
Personer / antal:4 personer
Billede:
Ingredienser:Dej:
120 g mel
75 g smør
3 spsk. vand

Fyld:
500 g porrer i skiver
2 spsk. olie
------
2 dl creme fraiche
3 æg
1 tsk. salt
Peber
------
2 spsk. revet ost
Fremgangsmåde:1. Smulder fedtstoffet i melet (det skal ligne revet ost).
2. Tilsæt vand og ælt det hele sammen.
3. Fordel dejen i et smurt tærtefad og prik dejen med en gaffel.
4. Forbag tærtebunden ca. 15 min. ved 200 grader.
------
5. Svits porreringene i olien og lad dem koge 15 min.
6. Læg dem på den forbagte tærtebund.
7. Bland creme fraiche, æg, salt og peber sammen.
8. Hæld blandingen over porrerne og drys med osten.
9. Bag tærten færdig ved 200 grader ca. 30 min.