Print denne opskrift
Opskriftnavn:Frugttærte
Personer / antal:4 personer
Billede:
Ingredienser:Dej:
120 g mel
75 g smør
3 spk. vand
------
Fyld:
10 stk. pålægschokolade
ca. 300 g frugt frisk eller frossen
------
Kagecreme:
1 æg
2 spsk. sukker
2 spsk. maizenamel
1 tsk. vanillesukker
2½ dl mælk
Fremgangsmåde:1. Smuldr fedtstoffet i melet (det skal ligne revet ost).
2. Tilsæt vand og ælt det hele sammen.
3. Fordel dejen i et smurt tærtefad og prik dejen med en
gaffel.
4. Bag tærtebunden ca. 25 min. ved 200 grader.
------
5. Læg chokoladen på den varme bund.
------
6. Hæld alle ingredienserne i en gryde og kog cremen
igennem under piskning.
------
7. Fordel den kolde creme på den kolde bund og pynt med
frugt.