Print denne opskrift
Opskriftnavn:Italienske kødboller med svinekød
Personer / antal:4 personer
Billede:
Ingredienser:400 g hakket svinekød
½ dl mælk
1 dl rasp
1 æg
1 spsk. hakket persille
1 fed presset hvidløg
1 tsk. salt
Peber
------
2 spsk. olie

Tomatsovs:
1 hakket løg
1 fed presset hvidløg
1 spsk. olie
2 dl vand
1 lille ds. konc. tomatpuré
1 tsk. oregano
Evt. skivet champignon
Fremgangsmåde:1. Rør alt til farsen sammen.
2. Farsen formes til boller på størrelse med en valnød.
3. Steg dem i olie ca. 10 min.

Tomatsovsen:
1. Løg og hvidløg svitses i olien.
2. Resten tilsættes.
3. Lad sovsen koge ca. 10 min.
4. Tilsæt evt. de stegte champignon.

Server kødbollerne i sovsen med pasta.