Print denne opskrift
Opskriftnavn:Butterdejstrekanter
Personer / antal:10 stk.
Billede:
Ingredienser:1 pk. færdigkøbt butterdejsplader

Fyld:

125 g champignon
1 tsk. karry
10 g smør
------
1 spsk. mel
------
1 dl hvidvin
1 dl creme fraiche
100 g rejer
Fremgangsmåde:1. Tø butterdejen op.
2. Rul pladerne let ud og del dem i halve.
------
3. Rens og skær champignon i skiver.
4. Svits dem med karry i smørret.
5. Tilsæt mel og rør det sammen.
------
5. Rør hvidvin, creme fraiche og rejer i.
6. Smag til med salt og peber.
7. Læg fyldet på butterdejen og luk sammen til en trekant.
8. Pres kanten sammen med en gaffel.
------
Bag trekanterne ca. 30 min. ved 200 grader.
------
Anrettes portionsvis med lidt salat