Print denne opskrift
Opskriftnavn:Hindbærtrifli
Personer / antal:4 personer
Billede:
Ingredienser:500 g hindbær
1 dl sukker
1½ spsk. vand
------
8 store makroner
Lidt sherry

Creme:

2 pasteruriserede æggeblommer
3 spsk. sukker
1 spsk. maizena
------
2 dl mælk
------
Vanilliesukker

Pynt:
1 dl piskefløde
Fremgangsmåde:1. Bærrene skylles og koges med sukker og vand.
2. Afkøl bærrene og smag til med sukker.
3. Pisk alt til cremen sammen dog uden mælk.
4. Bring mælken i kog og hæld den i æggeblandingen.
5. Hæld det hele tilbage i gryden og varm det forsigtigt op. Smag til med vanilliesukker.

NB! Det må ikke koge!

6. Hæld alt op i en glasskål eller i portionsglas:

  Makroner, sherry, hindbær og creme.

  Pynt med lidt flødeskum.