Print denne opskrift
Opskriftnavn:
Hindbærtrifli
Personer / antal:
4 personer
Billede:
Ingredienser:
500 g hindbær
1 dl sukker
1½ spsk. vand
------
8 store makroner
Lidt sherry
Creme:
2 pasteruriserede æggeblommer
3 spsk. sukker
1 spsk. maizena
------
2 dl mælk
------
Vanilliesukker
Pynt:
1 dl piskefløde
Fremgangsmåde:
1. Bærrene skylles og koges med sukker og vand.
2. Afkøl bærrene og smag til med sukker.
3. Pisk alt til cremen sammen dog uden mælk.
4. Bring mælken i kog og hæld den i æggeblandingen.
5. Hæld det hele tilbage i gryden og varm det forsigtigt op. Smag til med vanilliesukker.
NB!
Det må ikke koge!
6. Hæld alt op i en glasskål eller i portionsglas:
Makroner, sherry, hindbær og creme.
Pynt med lidt flødeskum.