Print denne opskrift
Opskriftnavn:Italienske kødboller med oksekød
Personer / antal:4 personer
Billede:
Ingredienser:400 g hakket oksekød
3 spsk. rasp
1 æg
1 spsk. hakket løg
2 spsk. hakket persille
1 fed knust hvidløg
1 tsk. salt
Peber
------
2 spsk. olie

Sovs:
1 hakket løg
1 fed presset hvidløg
1 spsk. olie
------
1 ds. flåede tomater
1 ds. konc. tomatpuré
1 tsk. oregano
1 tsk. salt
Peber
Fremgangsmåde:1. Alt til kødbollerne røres sammen.
2. Form kødet til små kødboller.
3. Steg kødbollerne på panden i olien ca. 7 min.

Sovs:
1. Løg og hvidløg svitses i olien.
2. Resten tilsættes.
3. Lad sovsen koge 5 min.
4. Hæld kødbollerne op i sovsen og varm det hele igennem.

Server kødbollerne i tomatsovsen med pasta.