Print denne opskrift
Opskriftnavn:Mørbrad i rødvinssovs
Personer / antal:4 personer
Billede:
Ingredienser:1 svinemørbrad
8 skiver bacon
------
30 g smørret
------
2 hakkede løg
------
2 dl rødvin
1 dl bouillon
Lidt frisk timian
1/3 bdt. persille
1 dl fløde
3 knuste enebær
------
250 g champignon




Fremgangsmåde:1. Puds mørbraden af og del i 8 bøffer.
2. Vikel et stykke bacon om hver skive.
3. Brun bøfferne på panden og læg dem i et ildfast fad.
4. Brun de hakkede løg og hæld på bøfferne.
5. Kog panden af med rødvin, bouillon, timian, persille,
fløde og  enebær.
6. Smag sovsen til og hæld den over mørbraden.
7. Skær champignon i kvarte, brun dem og hæld dem over
retten.
8. Sæt det ildfaste fad i ovnen ved 200 grader ca. 30
min.
 
NB! Bøfferne skal være grå inden i.

Server retten med pillekartofler og grønne bønner.