Print denne opskrift
Opskriftnavn:Fransk ostetærte (Quiche Lorraine)
Personer / antal:4 personer
Billede:
Ingredienser:Dej:
125 g mel
65 g margarine
½ tsk. salt
1 æggeblomme
3 spk. vand

Fyld:
150 g bacon i tern
------
1 dl fløde
4 æg
1 tsk. salt
Peber
------
75 g revet ost
Fremgangsmåde:1. Smulder fedtstoffet i melet (det skal ligne revet ost).
2. Tilsæt resten og ælt det hele sammen.
3. Fordel dejen i et smurt tærtefad og prik dejen med en gaffel.
4. Forbag tærtebunden ca. 15 min. ved 200 grader.
------
5. Rist baconen på en pande.
6. Læg den på den forbagte tærtebund.
7. Bland resten til fyldet sammen.
8. Hæld blandingen over baconen og drys med osten.
9. Bag tærten færdig ved 200 grader ca. 20 min.