Print denne opskrift
Opskriftnavn:
Italiensk Fiskesuppe
Personer / antal:
6 personer
Billede:
Ingredienser:
400 g torskefilet
2 dl fiskebouillon
------
2 ds. flåede cherrytomater
------
4 stilke bladselleri
2 løg
4 fed hvidløg
------
2 spsk. olie
------
4 dl hvidvin
½ chili
------
200 g rejer
------
Salt og peber
Hakket bredbladet persille
Fremgangsmåde:
1. Skær fisken i tern på 2 x 2 cm.
2. Kog fisken til den flager og er mør.
3. Hæld tomaterne i en sigte og gem saften.
4. Blegsellerien skæres i tynde strimler.
5. Løg og hvidløg hakkes fint.
6. Grønsagerne svitses.
7. Hvidvinen, tomatsaften og den ½ chili tilsættes.
8. Kog suppen 5 min.
9. Tilsæt fisken.
10. Smag til med salt og peber.
Fordel rejerne i portionsskåle og hæld den varme suppe
over, pynt med persille.