Print denne opskrift
Opskriftnavn:Vildmarksbrød
Personer / antal:14 stk.
Billede:
Ingredienser:50 g gær
------
½ l mælk
------
1 dl lys sirup
2 tsk. salt
4 dl sigtemel
ca. 10 dl hvedemel
Fremgangsmåde:1. Mælken lunes.
2. Hæld mælken over gæren og rør den ud.
3. Tilsæt resten, det er ikke sikkert du skal bruge alt melet.
4. Ælt grundigt og lad dejen hæve ca. 30 min.
5. Ælt dejen igennem og del den i 14 lige store stykker.
6. Tril dem til boller og rul dem flade ca. 13 cm i diameter.
7. Prik med en gaffel og bag dem ca. 4 min. ved højeste varme.
8. Tag dem ud og prik igen.
9. Bag yderliger ca. 3 min. til de er gyldne.

NB! Kan bages på varme sten over bål.