Print denne opskrift
Opskriftnavn:Krydret kyllingebryst
Personer / antal:4 personer
Billede:
Ingredienser:4 kyllingebryst
3 spsk. olie
------
2 løg i skiver
1 ds. flåede tomater
2½ dl bouillon
------
2 dl kokosmel
1 spsk. friskrevet ingefær
1 tsk. hele tørrede koriander
1 tsk. gurkemeje
Lidt tabasco eller frisk chili
------
Løse ris
Appelsinskiver
Agurkeskiver
Peanuts
Fremgangsmåde:1. Skyl og tør kyllingestykkerne grundigt.
2. Brun dem på en pande og læg dem i en gryde.
3. Svits løgene på panden og hæld over i gryden.
4. Hæld tomater og bouillon over og lad det hele koge ca.
10 min.
5. Tilsæt resten og kog det yderliger 20 min.
6. Når kyllingen er gennemstegt smages retten til.

Server retten med løse ris, pyntet med appelsin,
agurkeskiver og peanuts.