Print denne opskrift
Opskriftnavn:
Banankage
Personer / antal:
Stor opskrift
Billede:
Ingredienser:
Til en bradepande bruges:
650 g sukker
450 g mel
3 tsk. bagepulver
3 tsk. vanilliesukker
300 g Kærgården (smørret skal være blødt)
12 æg
6 mosede bananer
------
250 g hakket chokolade
Fremgangsmåde:
1. Alle tørre ingredienser hældes i skålen.
2. Derefter tilsættes alle de våde ingredienser.
3. Derefter røres kagen sammen.
4. Den hakkede chokolade kommes i en skål for sig og blandes med lidt mel.
5. Til sidst tilsættes chokoladen. Melet i chokoladen skulle forhindre den i at falde til bunds i kagen.
– En nem og hurtig måde at røre en kage sammen på, hvilket er en fordel, når man skal bage mange og store kager!
6. Kagen bages på miderste rille v/ 200 grader i ca. 35 min.
Drysses med flormelis, når kagen er afkølet.
Velbekomme!