Print denne opskrift
Opskriftnavn:Banankage
Personer / antal:Stor opskrift
Billede:
Ingredienser:Til en bradepande bruges:

650 g sukker
450 g mel
3 tsk. bagepulver
3 tsk. vanilliesukker
300 g Kærgården (smørret skal være blødt)
12 æg
6 mosede bananer
------
250 g hakket chokolade

Fremgangsmåde:1. Alle tørre ingredienser hældes i skålen.
2. Derefter tilsættes alle de våde ingredienser.
3. Derefter røres kagen sammen.
4. Den hakkede chokolade kommes i en skål for sig og blandes med lidt mel.
5. Til sidst tilsættes chokoladen. Melet i chokoladen skulle forhindre den i at falde til bunds i kagen.

– En nem og hurtig måde at røre en kage sammen på, hvilket er en fordel, når man skal bage mange og store kager!

6. Kagen bages på miderste rille v/ 200  grader i ca. 35 min.

Drysses med flormelis, når kagen er afkølet.

Velbekomme!