Print denne opskrift
Opskriftnavn:Nødde-hindbær-chokoladekage à la Githa
Personer / antal:10 personer
Billede:
Ingredienser:Bund:
200 g hasselnødder
------
5 æggehvider
180 g flormelis

Fyld:
5 dl piskefløde
1 spsk. vaniljesukker
2 spsk. flormelis
300 g hindbær

Pynt:
200 g mørk chokolade

Fremgangsmåde:1. Varm nødderne i ovnen ved 200 grader.
2. Gnid skallerne af.
3. Blend de hakkede nødder.
4. Pisk hviderne stive.
5. Vend flormelis og nødder i.
6. Del dejen i 4 portioner.
7. Bred disse ud på en bageplade på størrelse med en frokosttallerkner.
8. Bages ca. 30- 45 min. ved 150 grader.
9. Læg de kolde bunde sammen med fyldet.

Fyld:
10. Pisk fløden til skum.
11. Vend vaniljesukker, sukker og mosede hindbær i fløden.

Pynt:
12. Smelt chokoladen og bred den ud på bagepapir i et tyndt lag.
13. Del chokoladen i firkanter med en kniv og lad den størkne.
14. Sæt chokoladefirkanterne på højkant langs kanten og ovenpå kagen.