Print denne opskrift
Opskriftnavn:Coq-au-vin
Personer / antal:4 personer
Billede:
Ingredienser:l kylling
3 spsk. olie
------
12 pillede skalotteløg
2 fed hvidløg
4 skiver bacon
------
1 fransk suppevisk
4 dl rødvin
evt. lidt bouillon

250 g champignon
2 spsk. hakket persille



















Fremgangsmåde:1. Del kyllingen i otte stykker og brun dem i en gryde.
2. Steg løg, hvidløg og bacon i lidt olie på en pande.
4. Hæld blandingen ned mellem kyllingestykkerne.
5. Kog panden af med lidt vand og hæld det i gryden.
6. Tilsæt suppevisk og rødvin.
6. Lad retten koge til lårene er møre ca. 45 min.
7. Pynt retten med ristede champignon.

Serveres med groft brød og hakket persille.

NB! Fransk suppevisk også kaldet bouquet garni er lidt timian,laubærblad og persille bundet sammen med en snor. Bruges til at give suppen smag.