Print denne opskrift
Opskriftnavn:Wok strimler med grønsager og nudler à la Danske Slagterier
Personer / antal:4 personer
Billede:
Ingredienser:Marinade:

1 cm frisk revet ingefær
½ citron (revet skal og saft)
1 spsk. farin
2 spsk. sojasovs
------
400 g wok strimler
------
2 spsk. olie        

Grønsager:

300 g hvidkål
200 g broccoli
2 bdt. forårsløg
------
2 spsk. olie

Nudler:

1 liter vand
1 spsk. salt
300 g ægnudler

Pynt:

1 dl saltede peanuts
Fremgangsmåde:Kødet:

1. Bland marinaden i en skål.
2. Bland kødet med marinaden.
3. Sæt skålen i køleskabet  ca. ½ time.
4. Rens grønsagerne og skær dem i pæne stykker.
5. Hæld kødet i en sigte, gem væden.
6. Varm olien i en wok.
7. Tilsæt kødet og lad det stege ca. 1½ min.

  Lad det danne skorpe før du vender!

8. Læg kødet på en tallerken.

Grønsager:

1. Varm olien til grønsagerne i wokken.
2. Steg hvidkål og broccoli 2 min.
3. Tilsæt forårsløg og væden, lad det stege 1 min.
4. Tilsæt kødet og varm det hele op.

Nudler:

1. Lad vandet koge med salt.
2. Kog nudlerne se på pakken.
3. Hæld vandet fra og hæld nudlerne i wokken.

Pynt med peanuts.