Print denne opskrift
Opskriftnavn:Daim kage à la Mette
Billede:
Ingredienser:150 g Marabou chokolade
1½ dl mælk
------
50 g mørk farin
1 tsk. vanillesukker
------
100 g smør
150 g sukker
3 æg
------
150 g mel
1 tsk. bagepulver

Glasur:

150 g flormelis
3 spsk smeltet smør
1 tsk. vanillesukker
2 spsk stærk kold kaffe

Pynt:

2 stk. knust Daim chokolade
eller en pose Daim kugler.
Fremgangsmåde:1. Smelt chokoladen i mælken.
2. Rør farin og vanilliesukker i og køl af.
3. Pisk æg, sukker og smør sammen.
4. Vend den kolde chokolademasse i.
5. Vend mel og bagepulver i.
6. Hæld dejen i en smurt springform.
7. Bag kagen ca. 30- 40 min. ved 200 grader.

Glasuren:

Rør glasuren sammen og pynt kagen.
Drys Daim over kagen medens glasuren er fugtig.