Print denne opskrift
Opskriftnavn:Laksetatar med asparges
Personer / antal:4 personer
Billede:
Ingredienser:200 g laksefilét (uden skind og ben)
1 æggeblomme (evt. past.)
½ finthakket rødløg
Dijonsennep
Olivenolie
Hvid balsamico
Salt og peber
------
12 letkogte grønne asparges
4 små skiver laks
Lidt creme fraiche
Kapers
Revet peberrod
4 halve stykker godt brød
Fremgangsmåde:1. Rør æggeblommer "seje" med groft salt.
2. Tilsæt 1 spsk. sennep, lidt olivenolie og hvid balsamico.
3. Skær laksekødet i meget små tern.
4. Vend laks og rødløg i æggeblommerne.
5. Smag til med olivenolie, sennep, Balsamico, salt og peber.
6. Lad tataren trække en ½ t i køleskab.
7. Anret forretten som på billedet.