Print denne opskrift
Opskriftnavn:Hane på rodfrugtbund
Personer / antal:4 personer
Billede:
Ingredienser:1 hane eller stor kylling

1 kilo rodfrugter:
Kartofler, gulerødder, porrer, pastinak ja find selv på!

1 spsk tørret esdragon
Salt og peber
2 dl hvidvin
1/4 l piskefløde
3 spsk dijonsennep
Fremgangsmåde:1. Skær alle grønsagerne ud i ca. 1½ cm store tern.
2. Fordel dem i et stort ildfast fad.
3. Rør hvidvin, fløde, sennep og esdragon sammen.
4. Hæld det over grønsagerne.
5. Dæk fadet til med staniol.
6. Sæt fadet i ovnen ca. 45 min. ved 200 grader.
7. Skær hanen ud i 8 stykker og læg over grønsagerne.
8. Drys med salt og peber.
9. Lad retten stege 30 min. til.
10.Tag staniolen af, steg kyllingestykkerne til de er brune og gennemstegte.

Server retten med pasta og drys evt. frisk esdragon over.