Print denne opskrift
Opskriftnavn:Svinekam stegt som vildt
Personer / antal:8 personer
Billede:
Ingredienser:2 kg svinekam uden ben og svær
1 pakke bacon
------
evt. 5 dl vand til sovs
1 gulerod i skiver
1 løg i både
5 enebær
Fremgangsmåde:1. Læg bacon tæt ovenpå stegen.
2. Læg stegen i bradepanden eller i et ildfast fad.
3. Hæld vand m.m. ved hvis der skal sovs til stegen.
4. Sæt den i kold ovn ved 200 grader ca. 2 timer.
5. Hvis du bruger stegetermometer skal centrumtemperaturen være 65 grader.

Sovsen:
1. Hæld skyen fra stegen gennem en sigte op i en gryde.
2. Jævn skyen med lidt mel og tilsæt lidt kulør.
3. Brug evt. lidt god bouillon da det sikkert ikke smager af ret meget.
4. Man kan også trylle med, fløde, ribsgelè og rødvin.