Print denne opskrift
Opskriftnavn:Forloren hare
Personer / antal:4 personer
Billede:
Ingredienser:500 g hakket svinekød
1 hakket løg
2 tsk. salt
Peber
1 dl rasp
2 æg
Ca. ½ dl mælk
------
8 skiver bacon
------
4 dl mælk

Sovs:
Jævning af 1 dl vand
2 tsk. maizena
Kulør
Salt
Peber
1 spsk. ribsgelé
Fremgangsmåde:1. Rør alle ingredienserne med en håndmikser.
2. Form farsen til et brød.
3. Læg det i et ildfast fad.
4. Fordel baconskiverne over brødet.
5. Hæld de 4 dl mælk i fadet.
6. Bag "haren" i ovnen ca. 1 time ved 200 grader.

Sovsen:
1. Si skyen fra fadet op i en gryde.
2. Bring det i kog og jævn med vand og maizena.
3. Smag til med krydderier og gelé.
4. Hvis sovsen ikke smager af noget tilsæt lidt bouillonterning.

Server "haren" med ribsgelé og brunede kartofler.