Print denne opskrift
Opskriftnavn:Klejner
Personer / antal:cirka 100 stk.
Billede:
Ingredienser:125 g margarine
500 g mel
------
4 æg
½ dl fløde
150 g sukker    
1 revet citronskal
1 tsk. vaniljesukker

Til kogningen:
500 g palmin
Fremgangsmåde:1. Smuldr margarinen i melet.
2. Tilsæt det øvrige og ælt det sammen.
3. Sæt dejen i køleskab og lad den blive kold.
4. Rul dejen ud og skær den i strimler på 8 x 3 cm.
5. Skær en 2 cm lang ridse i midten.
6. "Vrid" klejnerne.
7. Kog klejnerne i palminen til de er gyldne.
8. Læg dem på papir til de er kolde.

Temostatindstilling 10.

NB! Pas på med friturestegning. Hav et låg parat til at kvæle evt. ild.