Print denne opskrift
Opskriftnavn:
Kagehuse
Personer / antal:
2 stk.
Billede:
Ingredienser:
1½ dl mælk
1½ dl sirup
225 g farin
2 tsk. stødt ingefær
½ tsk. stødte nelliker
1 spsk. natron
600 g mel
Fremgangsmåde:
1. Ælt alt til dejen sammen og lad den hvile til næste dag.
Næste dag:
Tegn først husets enkeltdele op på ternet papir.
2 Langsider: 12 cm x 9 cm
2 Gavle: 15 cm X 8 cm (fra 9 cm og op er gavlen skrå mod tagryggen)
2 Tagsider: 15 cm x 8,5 cm
2. Rul dejen ud, den skal være ½ cm tyk.
3. Skær til efter skabelonen.
4. Bag dejen ca. 10 min. ved 200 grader.
5. Skær igen kagerne til efter skabelonen.
6. Sæt delene sammen med smeltet sukker.
7. Pynt med flormelisglasur.