Print denne opskrift
Opskriftnavn:Pandekager med pizzafyld
Personer / antal:4 personer
Billede:
Ingredienser:60 g grahamsmel (1 dl)
60 g hvedemel (1 dl)
4 æg
½ tsk salt
------
4 dl letmælk
------
60 g smeltet smør eller margarine

Fyld:

2 spsk. olie
1 løg
½ peberfrugt
1 dåse flåede tomater
1 tsk oregano
1 tsk salt
Peber
------
½ bakke champignon
4 skiver pålægsskinke
------
100 g mild revet ost  

Fremgangsmåde:1. Bland mel, salt, æg og halvdelen af mælken i en skål.
2. Pisk godt sammen og tilsæt resten af mælken.
3. Smelt fedtstoffet på panden og hæld det i pandekagedejen.
4. Varm panden godt op og hæld ca. 1 dl dej på panden. Drej panden, så dejen flyder ud.
5. Bag pandekagerne.
Fyld:
1. Skær skinken i små tern.
2. Pil og hak løget fint.
3. Vask peberfrugten og snit den i små stykker.
4. Skær det nederste af champignonerne og skyl dem hurtigt under koldt vand.
5. Skær dem i skiver.
6. Svits løgene i 4 - 5 minutter (Løgene må ikke blive brune).
7. Tilsæt peberfrugt, tomater, oregano, salt og peber.
8. Lad det hele koge i 5 minutter.
9. Tilsæt champignon og smag til med krydderier.
10.Vend skinken i.

Fyld pandekagerne:

1. Læg lidt fyld i hver pandekage og rul dem sammen.
2. Læg pandekagerne ved siden af hinanden i et ildfast fad.
3. Drys evt. revet ost over pandekagerne.
4. Sæt pandekagerne i en 200 grader varm ovn til osten er gylden.