Print denne opskrift
Opskriftnavn:Sushiruller
Personer / antal:ca. 45 stk.
Billede:
Ingredienser:400 g sushiris (se under tilbehør hvordan de koges)
------
4 plader tang
------
400 g meget frisk fisk (laks, tun eller hellefisk)
1 finthakket porrer
------
Wasabi
------
Japansk soya
Syltet ingefær
Fremgangsmåde: NB! husk at fryse fisken 24 timer før brug!

1. Rist evt. tangen let på en brødrister
2. Fisken hakkes groft og blandes med porre.
3. Læg et lag kogte ris på tangpladen og tryk det fast.
4. Læg en stribe wasabi midt på risen, ikke for meget.
5. Læg fiskeblandingen ovenpå.
6. Rul tangen om det hele som en roulade, ved hjælp af en bambusmåtte.
7. Skær rullen i 4 cm bredde skiver.

Server med en lille skål med japansk soya, lidt wasabi og syltet ingefær.