Print denne opskrift
Opskriftnavn:Hakkebøf med bløde løg
Personer / antal:4 personer
Billede:
Ingredienser:500 g hakket oksekød
------
2 løg
------
3 spsk olie
------
Salt og peber

Sovs:

2 dl kraftig bouillion
Salt og peber
Majsstivelse

Fremgangsmåde:1. Form kødet til 4 kugler og hak dem på begge sider.
2. Pil løgene og skær dem i tynde ringe.
3. Steg løgene gylde i 1 spsk. olie.
4. Tag løgene af panden.
5. Steg bøfferne i 2 spsk. olie ca. 4 min. på hver side.

Server bøfferne med løg på toppen og kogte kartofler.

Sovs:

1. Kog bouillionen ind på panden.

NB! Fjern først stegerester med et stykke køkkenrulle.

2. Jævn med lidt majsstivelse, tilsæt evt. lidt kulør og smag til med salt og peber.