Print denne opskrift
Opskriftnavn:
Hakkebøf med bløde løg
Personer / antal:
4 personer
Billede:
Ingredienser:
500 g hakket oksekød
------
2 løg
------
3 spsk olie
------
Salt og peber
Sovs:
2 dl kraftig bouillion
Salt og peber
Majsstivelse
Fremgangsmåde:
1. Form kødet til 4 kugler og hak dem på begge sider.
2. Pil løgene og skær dem i tynde ringe.
3. Steg løgene gylde i 1 spsk. olie.
4. Tag løgene af panden.
5. Steg bøfferne i 2 spsk. olie ca. 4 min. på hver side.
Server bøfferne med løg på toppen og kogte kartofler.
Sovs:
1. Kog bouillionen ind på panden.
NB! Fjern først stegerester med et stykke køkkenrulle.
2. Jævn med lidt majsstivelse, tilsæt evt. lidt kulør og smag til med salt og peber.