Print denne opskrift
Opskriftnavn:Bruschettatallerken
Personer / antal:4 personer
Billede:
Ingredienser:20 skiver italiensk flutés, gerne fra dagen før.
4 spsk. olivenolie
2 fed hvidløg
------
2 store tomat
1 ristet aubergine
250 g ristede champignon
1 glas sorte oliven med lidt olie
4 skiver grillet gedeost
------
Lidt grøn salat
Pesto rørt med lidt olie
Ristede pinjekærner


Fremgangsmåde:1. Brødskiverne ristes meget mørke, ikke sorte.
2. 1 tsk. olivenolie dryppes på hvert brød.
3. 1 overskåret hvidløg gnides mod brødskiverne.
4. Alle grønsagerne hakkes meget fint.
5. Midt på tallerkenen lægges lidt salat.
6. Hæld pestodressing over og pynt med pinjekærner.
7. Læg de 5 slags bruschetta rundt om salaten.