Print denne opskrift
Opskriftnavn:Gerdas Fastelavnsboller
Personer / antal:20 stk.
Billede:
Ingredienser:Dejen:
50 g gær
1 ½ dl lunken mælk
------
350 g mel
200 g smør
------
1/4 tsk. salt
2 spsk. sukker
1 æg

Fyld:
Kagecreme af ½ pose færdig lagkagecreme
Jordbærsyltetøj

Glasur:
3 dl flormelis
Fremgangsmåde:Dejen:

1. Mælk og gær røres sammen.
2. Smørret smuldres i melet (skal ligne revet ost).
3. Alt æltes sammen og stilles til hævning.

Fyld:
Cremen tilberedes se pakken.

4. Dejen rulles til en pølse og deles i 20 stykker.
5. Rul en bolle og tryk en fordybning i hver bolle.
6. Fyld med 1 tsk. kagecreme eller 1 tsk. syltetøj.
7. Sæt bollerne i kold ovn ca. 30 min. ved 200 grader.

Pynt evt. de kolde boller med hvid glasur.