Print denne opskrift
Opskriftnavn:
Gerdas Fastelavnsboller
Personer / antal:
20 stk.
Billede:
Ingredienser:
Dejen:
50 g gær
1 ½ dl lunken mælk
------
350 g mel
200 g smør
------
1/4 tsk. salt
2 spsk. sukker
1 æg
Fyld:
Kagecreme af ½ pose færdig lagkagecreme
Jordbærsyltetøj
Glasur:
3 dl flormelis
Fremgangsmåde:
Dejen:
1. Mælk og gær røres sammen.
2. Smørret smuldres i melet (skal ligne revet ost).
3. Alt æltes sammen og stilles til hævning.
Fyld:
Cremen tilberedes se pakken.
4. Dejen rulles til en pølse og deles i 20 stykker.
5. Rul en bolle og tryk en fordybning i hver bolle.
6. Fyld med 1 tsk. kagecreme eller 1 tsk. syltetøj.
7. Sæt bollerne i kold ovn ca. 30 min. ved 200 grader.
Pynt evt. de kolde boller med hvid glasur.