Print denne opskrift
Opskriftnavn:Lagkage med bær
Billede:
Ingredienser:Lagkagebunde:

100 g smør
3 dl sukkker
2 æg
3 3/4 dl mel
1 tsk bagepulver
1 tsk vaniljesukker
2 dl mælk

Fyld:

300 g frosne, optøede jordbær eller hindbær
3 dl piskefløde
Fremgangsmåde:1. Pisk alt til dejen sammen.
2. Hæld dejen i en springform, sæt i kold ovn og bag bunden ca. 50 min. ved 175 grader.
3. Køl bunden af og del den i 2.

Fyldet:
1. Mos bærrene med en gaffel.
2. Pisk fløden til skum.
3. Læg mosede bær på den nederste bund.
4. Fordel flødeskum over bærrene.
5. Læg øverste bund på.
6. Pynt med resten af flødeskummet eller evt. flormelis.