Print denne opskrift
Opskriftnavn:Stjerneskud
Personer / antal:4 stk.
Billede:
Ingredienser:8 fiskefileter

Kogelage:
3 dl fiskebouillon
1 dl hvidvin
Salt og peber

Stegning:
1 æg
1½ dl rasp
4 spsk. olie

Anretning:
4 skiver franskbrød
Lidt smør
4 salatblade
------
150 g rejer
8 hvide asparges
100 g citronmayonnaise
Dildkivste
1 citron


Fremgangsmåde:1. Kog fiskelagen 5 min.
2. Fold de 4 fiskefileter halvt over.
3. Læg dem i kogelagen, læg låg på og fjern gryden fra varmen.
4. Afkøl fisken i lagen.
5. De 4 sidste fileter vendes i sammenpisket æg.
6. Vendes i rasp og steges gyldne i den varme olie.

Anret stjerneskuddet:

Franskbrød med smør
Salatblad
Stegt fisk og kogt fisk
Slut med rejer, asparges, mayonnaise, dild og citron.