Print denne opskrift
Opskriftnavn:Marcipantærte med jordbær
Personer / antal:10 personer
Billede:
Ingredienser:Marcipanbund:

3 æg
200 g sukker
150 g hvedemel
1 tsk. bagepulver
200 g groftrevet rå marcipan
Revet skal af 1 appelsin

Pynt:

Friske jordbær
eller
150 g frosne bær og lidt flormelis 










Fremgangsmåde:Bunden:

1. Smør en springform (24 cm) grundigt.
2. Pisk æg og sukker til en tyk creme.
3. Vend forsigtigt mel blandet med bagepulver heri.
3. Vend marcipanen i dejen sammen med appelsinskal.
4. Hæld dejen i formen.
5. Bag bunden ca. 30 min. ved 175 grader.

Pynt den afkølede kage med flødeskum og friske jordbær.

Eller tryk frosne bær ned i dejen før bagningen, så skal du nok lægge ca. 10 min. til bagetiden.

Drys med lidt flormelis når kagen er kold.

Hertil serveres flødeskum eller is.