Print denne opskrift
Opskriftnavn:Svenske chokoladebrød
Personer / antal:125 stk.
Billede:
Ingredienser:Dejen:

300 g hvedemel (5 dl)
1 tsk. bagepulver
200 g sukker (2½ dl)
1 tsk. vanillesukker
2 spsk. cacao
200 g koldt smør
1 lille æg

Pynt:

Æggehvide
Perlesukker
evt. snittede mandler


Fremgangsmåde:1. Bland alle tørre dele i en skål.
2. Skær smørret i mindre stykker og smuldr det i melet.
3. Saml dejen let med det sammenpiskede æg.
4. Rul dejen ud i 3 stænger på 1½ cm’s tykkelse.
5. Læg stængerne på en bageplade.
6. Pensl med sammenpisket æggehvide og drys med perlesukker og evt. mandler.
7. Bag kagerne øverst i ovnen ca. 10 min. ved 175 grader.
8. Når stængerne er taget ud af ovnen, skæres de straks i skrå snitter.