Print denne opskrift
Opskriftnavn:Svinekoteletter med tomatsovs
Personer / antal:4 personer
Billede:
Ingredienser:4 svinekoteletter
2 spsk. olivenolie
Salt og peber
------
3 fed hvidløg
1 spsk. olie
------
2 ds. flåede tomater
eller 500 g friske, modne tomater
1 tsk. oregano
eller 1 spsk. frisk oregano
1½ dl rødvin
2 spsk. tomatpuré
1 tsk. salt
Peber
Fremgangsmåde:1. Tør kødet med køkkenrulle.
2. Brun dem ½ min på hver side.
3. Læg dem på en tallerken og drys med salt og peber.
4. Steg hvidløgene let i lidt olie på panden.
5. Tilsæt resten.
6. Lad sovsen koge til den bliver lidt tyk.
7. Læg koteletterne tilbage i sovsen med kødsaften fra tallekenen.
8. Lad dem stege ca. 6 min. i sovsen.

NB! er sovsen blevet for stærk så tilsæt lidt sukker

Server kødet i sovsen drysset med oregano.

Spis godt brød eller små ovnkartofler til.