Print denne opskrift
Opskriftnavn:Mettes amerikanske fishchowder
Personer / antal:4 personer
Billede:
Ingredienser:1 pakke back bacon
------
2 porrer
4 gulerødder
1 løg
------
Karry,salt, peber og frisk timian
------
3/4 liter mælk
1/4 liter piskefløde
2 bouillonterninger
------
500 g Torsk eller anden torskefisk.
1 lille pose frosne ærter
1 bdt. persille
Muskatnød
------
Flutes og citronbåde
Fremgangsmåde:1. Steg bacon skåret i små stykker.
2. Snit porrer, gulerødder og løg og svits i smør/baconfedtet.
3. Krydr med karry, timian, salt og peber.
4. Hæld mælk og fløde ved + bouillonterninger.
5. Lad det koge til grøntsagerne er møre ca. 20 min.
6. Tilsæt ærter og fisk lad det simrer ca. 10 min.
7. Smag til med reven muskatnød og hakket persille.

Serveres med citron og flutes!