Print denne opskrift
Opskriftnavn:Kyllingespyd
Personer / antal:4 personer
Billede:
Ingredienser:500 g inderfilet af kyllingbryst
1/4 tsk. grama masala
½ tsk. olie
1/4 tsk. salt
------
8 små træspyd

Krydret sovs:

25 g smør
4 knuste hvidløg
2 tsk. revet ingefær
1 tsk. grama masala
4 dl grønsagsbouillon
3 spsk. mel
300 g fromage frais
1 tsk. paprika
Salt og peber
Fremgangsmåde:1. Fordel kødet på de 8 spyd.
2. Drys med grama masala.
3. Steg spydene på panden i olie ca. 8 min. ialt.
4. Drys med salt.

Krydret sovs:

1. Svits hvidløg, ingefær og grama masala i smørret.
2. Tilsæt bouillon og lad det koge 5 min.
3. Rør mel og fromage frais sammen.
4. Pisk det i sovsen og lad det koge 5 min.
5. Smag til med paprika, salt og peber.

Server med løse ris