Print denne opskrift
Opskriftnavn:Kyllingetærte
Personer / antal:4 personer
Billede:
Ingredienser:½ kogt kylling
------
½ pk. bacon i tern
------
2 porrer
------
1 dl piskefløde
1 dl creme fraiche 18 %
Salt og peber
------
½ pk. butterdej
Fremgangsmåde:1. Fjern skind og ben fra kyllingen.
2. Skær kødet i små tern.
3. Svits baconen på en pande.
4. Svits porrerene i fedtet fra baconen.
5. Bland fløde med creme fraiche, salt og peber.
6. Alt til fyldet blandes i en skål.
7. Butterdejen rulles ud og halvdelen lægges i et tærtefad.
8. Hæld fyldet over butterdejen som er prikket med en gaffel.
9. Læg resten af butterdejen over som låg.
10. Skær et par ridser i dejen.
11. Bag tærten ca. 45 min. ved 175 grader.