Print denne opskrift
Opskriftnavn:
Blåmuslinger med grønsager og pasta
Personer / antal:
4 personer
Billede:
Ingredienser:
1 kg blåmuslinger
------
3 spsk olie
------
1 fed hvidløg
1 hakket løg
------
2 dl hvidvin
Grønsagerne:
4 gulerødder
2 fennikel
2 rødløg
1 bdt. forårsløg
1 rød chili
2 cm frisk skrællet ingefær
------
2 spsk. olie
------
3 dl hvidvin
1 pakke grøn pasta
Fremgangsmåde:
1. Skrub muslingerne med en ren rengøringssvamp.
2. Skyl dem i koldt vand.
3.
NB! Smid de muslinger ud, der ikke lukker sig ved et let bank mod bordet.
4. Svits løg og hvidløg i olien.
5. Tilsæt hvidvin og muslinger.
6. Lad dem koge ca. 5 min. med låg. Ryst gryden ind imellem.
NB! Smid de muslinger ud der ikke har åbnet sig.
Grønsagerne:
1. Rens grønsagerne og skær dem i små stykker.
2. Svits grønsagerne i olien.
3. Lad dem koge i vinen til de er møre, men stadig sprøde.
Server muslingerne på de kogte grønsager med frisk, grøn, kogt pasta