Print denne opskrift
Opskriftnavn:Indisk frokostsuppe
Personer / antal:4 personer
Billede:
Ingredienser:1 spsk. olie
1 spsk. stærk karry
------
2 hakkede løg
300 g kyllingebryst i strimler
------
1 l grøntsagsbuillon
80 g ris
------
2 rensede , hakkede, røde peberfrugt
250 g rensede, kvarte champignon
1 ds. flåede, hakkede tomater
2 tsk. esdragon
1 dl fløde
------
Salt og peber
Fremgangsmåde:1. Svits karry i olien.
2. Tilsæt løg og kylling og svits det.
3. Tilsæt bouillon og ris, lad det koge 10 min.
4. Tilsæt peberfrugt, champignon, tomater, esdragon og fløde og lad det koge yderlig 10 min.
5. Smag suppen til med salt og peber.

Server godt brød til retten.

NB! Prøv retten med 300 g rejer istedet for kylling