Print denne opskrift
Opskriftnavn:Forårsruller à la Gert
Personer / antal:ca. 50 stk.
Billede:
Ingredienser:3 spsk. olie
500 g hakket svinesmåkød
------
3 porrer i tynde ringe
------
500 g revne gulerødder
------
1½ spsk. kinesisk soya
2 spsk. oestersovs
Salt og peber
------
1 pakke frossen forårsrulledej
------
½ dl majsolie til stegnig
Fremgangsmåde:1. Steg kødet 10 min.
2. Tilsæt porrer og lad det stege 10 min.
3. Steg gulerødderne for sig selv 5 min.
4. Bland det hele sammen og smag til med soya, oestersovs, salt og peber.
6. Fyldet afkøles og pakkes ind i forårsrulledejen.
7. Steg rullerne til de er brune og sprøde på en pande.

NB! Steg evt. forårsrullerne i ovnen ved 200 grader til de er brune

Dejen kan købes færdig i en kinesisk butik, eller du kan bruge Filodej