Print denne opskrift
Opskriftnavn:Lyssej i baconsvøb
Personer / antal:4 personer
Billede:
Ingredienser:800 g lyssejfilet
1 pakke bacon
1 spsk. olie
------
1 pakke cocktailtomater
2 spsk. olie
------
2 dl piskefløde
2 spsk. rødvinseddike
2 håndfulde frisk basilikum
Salt og peber
------
1 pakke babyspinat
------
Små kartofler
Fremgangsmåde:1. Skær sejfiletten ud i portionsstykker.
2. Rul et stykke bacon rundt om hvert stykke sej.
3. Steg fisken på en pande.
4. Skær et kryds i tomaterne.
5. Steg dem et øjeblik på en pande.
6. Tilsæt piskefløde, eddike og frisk basilikum.
7. Smag til med salt og peber.
8. Lige før serveringen tilsættes grundigt skyllet spinat.

Server med fine små kartofler.