Print denne opskrift
Opskriftnavn:Mørbrad med krydderier
Personer / antal:4 personer
Billede:
Ingredienser:1 svinemørbrad
10 g smør
1½ tsk ostindisk karry
------
2 dl vand
1 tsk groft salt
1 tsk stødt koriander

Sovs:
1 spsk Maizena
1 dl A 38
2 tsk kinesisk sojasauce
------
2 spsk hakket syltet ingefær
2 tsk ingefærlage
½ dl friskpresset appelsinsaft
------
200 g friske bønnespirer
1 squash i tændstiktynde stave (ca. 200 g)

Tilbehør: Løse ris

Fremgangsmåde:1. Puds mørbraden for sener og hinder.
2. Smelt smørret i en tykbundet stegegryde.
3. Tilsæt karry og lad den bruse af.
4. Brun mørbraden i smørret 4 min. på hver side.
5. Tilsæt vand, salt og koriander.
6. Steg mørbraden ved svag varme og under låg i ca. 20 min.
7. Tag den op og hold den varm.

Sovs:
1. Rør majsstivelse sammen med A 38 og sojasauce.
2. Tilsæt denne blanding, ingefær, ingefærlage og appelsinsaft til skyen.
3. Kog saucen godt igennem.
4. Vend bønnespirer og squashstave i saucen og varm det igennem og smag til.

Server retten med løse ris.