Print denne opskrift
Opskriftnavn:Tomatsovs med kødboller
Personer / antal:4 personer
Billede:
Ingredienser:500 g hakket oksekød
1 hakket løg
1 dl rasp
1 æg
4 spsk. hakket persille
1 tsk. salt
Peber
------
Mel
------
3 spsk. olivenolie
------
1 ds. flåede hakkede tomater
2 spsk. konc. tomatpuré

400 g spaghetti

Tilbehør:
Frisk basilikum
Friskrevet parmesanost

Fremgangsmåde:1. Rør kødet med løg, rasp, æg, persille, salt og peber.
2. Form farsen til små boller på størrelse med en valnød.
3. Tril dem i mel.
4. Varm olien på en stegepande og steg kødbollerne i 8-10 minutter.
5. Tilsæt de flåede tomater og tomatkoncentratet og kog  det hele 10 minutter mere.
6. Kog spaghettien se på pakken hvor længe. Den skal være mør, men stadig have bid.
7. Lad pastaen dryppe godt af, når den er færdig, og bland den med tomatsovsen.

Server retten med basilikumblade og friskrevet parmesan