Print denne opskrift
Opskriftnavn:Rejer i kokos-karrysauce
Personer / antal:4 personer
Billede:
Ingredienser:400 g store grønlandske rejer
------
1 ds.kokosmælk
2 tsk rød eller grøn thailandsk karrypasta
------
2 gulerødder i tynde skrå skiver
1 courgette i tynde skrå skiver
1 rød peberfrugt i strimler
------
2 spsk fishsauce
------
400 g rensede spinatblade

Skylles i flere hold koldt vand

Pynt:
3 spsk hakket frisk koriander

Tilbehør:
Løse ris



Fremgangsmåde:1. 1 dl af det øverste tykke lag af kokosmælken og karrypastaen bringes i kog på en stor pande.
2. Lad det koge i 2 min.
3. Tilsæt gulerødder, courgette og peberfrugt.
4. Lad det koge 2 min.
5. Tilsæt resten af kokosmælken og fishsaucen.
6. Tilsæt spinatbladene og kog det til spinaten er faldet sammen.
7. Lige før serveringen varmes rejerne i sovsen.

NB! Nu må det ikke koge så bliver rejerne seje!

8. Smag til med med salt og peber.
9. Pynt retten med frisk, hakket koriander.

Server med løse ris.