Print denne opskrift
Opskriftnavn:Marinerede grønsager
Personer / antal:4 personer
Billede:
Ingredienser:2 gulerødder i skrå skiver
2 persillerødder i tern
------
2 rødløg i både
½ broccoli delt i små buketter
------
2 stilke bladselleri i skiver
1 courgetter i store strimler

Kogelage:
½ l vand
1/4 dl hvidvinseddike
2 dl hvidvin
2 tsk salt
15 peberkorn
8 hele allehånde
1½ tsk hele tørrede koriander
2 laurbærblade
2 hakkede hvidløg

Marinade:
Den indkogte kogelage
1 dl olivenolie
Salt og peber
Fremgangsmåde:1. Grønsagerne renses og snittes.
2. Kog grønsagerne i hold start med gulerødder og persillerødder.
3. Tag dem op efterhånden som de er mører.

De må gerne stadig have bid!

4. Kog lagen ind til der er 1 dl tilbage.
5. Bland med olien og smag til med salt og peber.

Grønsagerne serveres lune eller afkølede.