Print denne opskrift
Opskriftnavn:
Marinerede grønsager
Personer / antal:
4 personer
Billede:
Ingredienser:
2 gulerødder i skrå skiver
2 persillerødder i tern
------
2 rødløg i både
½ broccoli delt i små buketter
------
2 stilke bladselleri i skiver
1 courgetter i store strimler
Kogelage:
½ l vand
1/4 dl hvidvinseddike
2 dl hvidvin
2 tsk salt
15 peberkorn
8 hele allehånde
1½ tsk hele tørrede koriander
2 laurbærblade
2 hakkede hvidløg
Marinade:
Den indkogte kogelage
1 dl olivenolie
Salt og peber
Fremgangsmåde:
1. Grønsagerne renses og snittes.
2. Kog grønsagerne i hold start med gulerødder og persillerødder.
3. Tag dem op efterhånden som de er mører.
De må gerne stadig have bid!
4. Kog lagen ind til der er 1 dl tilbage.
5. Bland med olien og smag til med salt og peber.
Grønsagerne serveres lune eller afkølede.